Bezlepková rýžová krupice lze využívat jako plnohodnotná náhrada pšeničné krupice ve stravování dospělých, i se zdravotními problémy jako je celiakie, i dětí již od útlého věku...
Bezlepková rýžová krupice lze využívat jako plnohodnotná náhrada pšeničné krupice ve stravování dospělých, i se zdravotními problémy jako je celiakie, i dětí již od útlého věku...
Bezlepková rýžová krupice lze využívat jako plnohodnotná náhrada pšeničné krupice ve stravování dospělých, i se zdravotními problémy jako je celiakie, i dětí již od útlého věku. Připravuje se obdobně jako pšeničná krupice.
Rýžová krupice je pirodzene bezlepková, je lehká, dobře stravitelná. Neobsahuje gliadin (frakce glutenu) a je tak vhodná pro pacienty s celiakií. Rýže je považována za nejméně alergenní potravinu. Rýže je bohatá na vitamin B, fosfor, železo, zinek, hořčík, selen a jiné minerální látky, díky čemuž je ideální potravinou pro zdravé nehty, vlasy a pokožku. Je také vhodná pro diabetiky a lidi trpící hypoglykémií, protože škrob z bílé rýže se pomalu absorbuje v těle a přitom neustále uvolňuje do krve glukózu, čímž pomáhá udržovat stabilní hladinu krevního cukru.
Bez lepku.
Bez alergenů.
Použití: na přípravu kaše, krupicového knedlíků, pro výrobu dezertů a jiných sladkostí.
Složení: rýžová krupice 100%.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1493Kj / 351kcal
Bílkoviny: 7,0g
Uhlohydráty: 79,3g (z toho cukry: 0,5g)
Tuky: 0,6g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2g)
Vlákniny: 0,4g
Sůl: 0,01g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Alergeny: -
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Země původu: Maďarsko.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.