Bezlepkový kukuřičný škrob na zjemnění cest, na přípravu náplní a dezertů, na zahuštění omáček.
použití:
Zjemnění cesta:
Na zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/4...
Bezlepkový kukuřičný škrob na zjemnění cest, na přípravu náplní a dezertů, na zahuštění omáček.
použití:
Zjemnění cesta:
Na zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/4...
Bezlepkový kukuřičný škrob na zjemnění cest, na přípravu náplní a dezertů, na zahuštění omáček. použití:
Zjemnění cesta:
Na zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/4 - 1/2 hmotnosti mouky škrobem.
Zahuštění omáčky:
Na 500 ml tekutiny asi 30-40g škrobu rozmíchaného v 50ml vody a necháme asi 1-2 minuty povařit. Polévky a omáčky připravované škrobem by neměli dlouho vařit, aby se nesnížil účinek škrobu.
Složení: kukuřičný škrob.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1470Kj / 346kcal
Tuky: 0,0g (z toho nasycené: 0,0g)
Sacharidy: 86,0g (z toho cukry: 0,0g)
Vláknina: 0,0g
Bílkoviny: 0,5g
Sůl: 0,0g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Alergeny: -
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Země původu: Maďarsko.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.