Produkty vybíráme automaticky podle recenzí uživatelů, zájmu o produkt a prodejů.
Jizerka Bezlepková směs 1000 g
94 %
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Zažijte radost při pečení z této jedinečné bezlepkové směsi.Upečte si doma svůj vlastní chléb nebo pečivo.Upečte si bábovku či...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Zažijte radost při pečení z této jedinečné bezlepkové směsi.Upečte si doma svůj vlastní chléb nebo pečivo.Upečte si bábovku či...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Zažijte radost při pečení z této jedinečné bezlepkové směsi.Upečte si doma svůj vlastní chléb nebo pečivo.Upečte si bábovku či moučník dle své chuti.Upečte si koláče s oblíbenou náplní.Vhodné pro zahuštění polévek a omáček.
Bez lepku
Bez laktózy
Bez vajec
Bez sóji
Bez GMO
Původní receptura!
Návod k použití
Bezlepková směs je všestranně použitelná jak pro přípravu kynutých těst, šlehaných a třených hmot, tak i při vaření k zahušťování pokrmů, přípravě knedlíků a těstovin.
Recepty
Receptura na světlý chléb
Směs Jizerka 500 g, voda 3,5 dcl, droždí 20 g, sůl 7 g, máslo 20 g. Droždí rozpustíme ve studené vodě a nalijeme do mísící nádoby. Navážíme Jizerku, sůl a krátce intenzivně vyhněteme těsto. Nakonec hnětení přidáme máslo. Necháme 5 minut odpočinout a pak vytvarujeme bochánek na pečící plech. Přikryté necháme kynout asi 1 hod. Před pečením povrch bochánku namašlujeme vodou. Začínáme péct při teplotě 200°C, kterou po 15 min. stáhneme na 180°C. Pečeme celkem asi 60 minut.Receptura na sladké těsto: tlačené koláče
Směs Jizerka 200 g, cukr krupice 35 g, droždí 10 g, máslo 30 g, sůl 3 g, vejce 1 ks, voda 1 dcl, žmolenka: směs 100 g, máslo 50 g, cukr 50 g.Droždí rozpustíme ve vodě, přidáme vejce, směs, sůl, cukr a vše krátce intenzivně prohněteme. Nakonec přidáme rozpuštěné máslo a domícháme. Při použití těsta na tlačené koláče necháme těsto 5 min. odpočinout a pak nadělíme a vytvarujeme kuličky o hmotnosti asi 15 g. Necháme na plechu kynout asi 40 min. Poté kuličky rozmáčkneme skleničkou a vzniklý důlek naplníme různou náplní (tvarohová, maková, džem, ovoce). Okraje koláče pomašlujeme vajíčkem a vrch posypeme žmolenkou. Pečeme při 180°C asi 20 min.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Skladem • 1 varianta69 Kč95 % • 70 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Doporučení se týká osob s nutnou bezlepkovou dietou. Zdraví lidé podle mne nemají důvod 2-3x týdně péct na domácí pekárně chleba s někdy nejistým výsledkem, jak se to podaří.