Produkty vybíráme automaticky podle recenzí uživatelů, zájmu o produkt a prodejů.
Jizerka Bezlepková směs 1000 g
94 %
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Zažijte radost při pečení z této jedinečné bezlepkové směsi.Upečte si doma svůj vlastní chléb nebo pečivo.Upečte si bábovku či...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Zažijte radost při pečení z této jedinečné bezlepkové směsi.Upečte si doma svůj vlastní chléb nebo pečivo.Upečte si bábovku či...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Zažijte radost při pečení z této jedinečné bezlepkové směsi.Upečte si doma svůj vlastní chléb nebo pečivo.Upečte si bábovku či moučník dle své chuti.Upečte si koláče s oblíbenou náplní.Vhodné pro zahuštění polévek a omáček.
Bez lepku
Bez laktózy
Bez vajec
Bez sóji
Bez GMO
Původní receptura!
Návod k použití
Bezlepková směs je všestranně použitelná jak pro přípravu kynutých těst, šlehaných a třených hmot, tak i při vaření k zahušťování pokrmů, přípravě knedlíků a těstovin.
Recepty
Receptura na světlý chléb
Směs Jizerka 500 g, voda 3,5 dcl, droždí 20 g, sůl 7 g, máslo 20 g. Droždí rozpustíme ve studené vodě a nalijeme do mísící nádoby. Navážíme Jizerku, sůl a krátce intenzivně vyhněteme těsto. Nakonec hnětení přidáme máslo. Necháme 5 minut odpočinout a pak vytvarujeme bochánek na pečící plech. Přikryté necháme kynout asi 1 hod. Před pečením povrch bochánku namašlujeme vodou. Začínáme péct při teplotě 200°C, kterou po 15 min. stáhneme na 180°C. Pečeme celkem asi 60 minut.Receptura na sladké těsto: tlačené koláče
Směs Jizerka 200 g, cukr krupice 35 g, droždí 10 g, máslo 30 g, sůl 3 g, vejce 1 ks, voda 1 dcl, žmolenka: směs 100 g, máslo 50 g, cukr 50 g.Droždí rozpustíme ve vodě, přidáme vejce, směs, sůl, cukr a vše krátce intenzivně prohněteme. Nakonec přidáme rozpuštěné máslo a domícháme. Při použití těsta na tlačené koláče necháme těsto 5 min. odpočinout a pak nadělíme a vytvarujeme kuličky o hmotnosti asi 15 g. Necháme na plechu kynout asi 40 min. Poté kuličky rozmáčkneme skleničkou a vzniklý důlek naplníme různou náplní (tvarohová, maková, džem, ovoce). Okraje koláče pomašlujeme vajíčkem a vrch posypeme žmolenkou. Pečeme při 180°C asi 20 min.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Skladem • 1 varianta80 Kč96 % • 143 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Doporučení se týká osob s nutnou bezlepkovou dietou. Zdraví lidé podle mne nemají důvod 2-3x týdně péct na domácí pekárně chleba s někdy nejistým výsledkem, jak se to podaří.